!!! ВАЖНО – По време на генерални промоционални кампании като Черен петък (Мани представя: Намаления до черно), Cyber Monday, Разпродажба, Clearance са възможни забавяния в обработката на поръчките, поради големия обем такива. „Венн 31“ ООД не носи отговорност за такива, като всеки един клиент, направил поръчка, ще му бъде потвърдена по телефона, преди да бъде изпратена. Очаквани забавяния в конкретни продукти са възможни в рамките на няколко работни дни.

Цена на доставкатата се калкулира при поръчка. Пресмята се автоматично според теглото на пратката, вземайки предвид цените, обявени от куриерски фирми „Еконт Експрес“ ООД / „Спиди“ АД, съответно до техен офис или до адрес.

В случай, че се използва начин на плащане – „Наложен платеж“, към цената на доставката се прибавя Такса наложен платеж, възлизаща на 1.44% от общата цена на поръчката, невключваща доставка, в случай на пратки до офис на Еконт, а за такива до адрес на клиента такстата за наложен платеж е 2.66%. За пратки през куриерска фирма „Спиди“ АД се начислява такса Пощенски паричен превод в размер на 0.6% от общата сума на наложения платеж, но не по-малко от 0.60 лв. с ДДС за пратка.

Доставката за определени класове продукти е възможно да е в периода от 14 до 21 работни дни. Такива продукти са обозначени по подходящ и видим начин.

Поръчките се доставят от куриерска фирма „Еконт Експрес“ ООД / „Спиди“ АД при следните условия и очаквани срокове*:

  • До 2-3 работни дни, ако са направени до 15.00 ч в дните от понеделник до петък**;
  • Поръчки направени в петък след 15.00ч, в събота или в неделя, се изпращат най-рано в понеделник, или до 3 работни дни след това.

* Времето за доставка може да бъде увеличено за по-малки, по-отдалечени или по-трудно достижими селища и райони. Забавяне има и когато поръчката е направена или нейната доставка се очаква да се получи в делничен ден, когато той е обявен за официален неработен ден. По изключение може да се случи забавяне в доставката от куриерската фирма и по други причини.

Количка0
Нямате продукти в количката!
Продължи пазаруването